Byte webdesign logo

Creƫer nieuwe content voor uw website

Bent u de eigenaar of beheerder van een website? Hoe gaat u hier dan mee om? Grijpt u iedere mogelijke aanleiding aan om iets nieuws te posten op uw website, of is het inmiddels al meer dan een half jaar geleden sinds er iets gewijzigd is? Een website is namelijk nooit klaar, zeker niet wanneer u een constante groei van nieuwe bezoekers wenst. Een constante groei bereikt u door uw webpagina’s zo hoog mogelijk in de zoekresultaten te laten komen. En daarvoor dient u o.a. voortdurend nieuwe content te creëren. 

Hoe creëert u nieuwe content?

Het creëren van nieuwe content voor uw website hoeft niet moeilijk te zijn als het vakgebied of de doelgroep van uw website u interesseert.

Om onderwerpen te krijgen waarover u kunt schrijven, kunt u een brainstormsessie houden. Dit kunt u alleen doen of juist met personen uit uw doelgroep. Zij kunnen u haarfijn vertellen wat ze graag willen weten en lezen op uw website. Schrijf alle onderwerpen op waarover u zou kunnen schrijven en zorg voor een zo groot mogelijke lijst. 

Zelf schrijven of laten schrijven?

Als u een lijst met onderwerpen heeft, kunt u nieuwe content gaan schrijven. Belangrijk hierbij is dat u het artikel voor een bepaald zoekwoord schrijft, zodat het artikel hoog kan scoren in de zoekmachines. Wanneer u niet goed bent in het schrijven van artikelen, kunt u dit uiteraard ook uitbesteden. Ook daarin kunt u verschillende keuzes maken, het artikel kan in het geheel worden geschreven door een tekstschrijver, het artikel kunt u deels zelf schrijven en vervolgens laten herschrijven of nakijken

Probeer minimaal één keer per maand een nieuw artikel te schrijven om zo meerdere resultaten te krijgen in de zoekmachines. Meer artikelen per maand is uiteraard nog beter. Voor hulp of advies bij het schrijven van content, kunt u altijd contact opnemen met Byte webdesign.

Copyright B-yte Multimedia Design door Byte Webdesign. | Disclaimer | Sitemap