Haal alles uit online marketing!

Of u nu een webshop heeft of een onderneming waarbij uw website uw visitekaartje is: goede content is belangrijker dan ooit. In een (online) wereld waar veel klanten geworven kunnen worden, blijven kansen nog steeds onbenut. Doodzonde! Want met een goede webpagina en een goed verhaal kunt u van uw bezoeker, uw klant maken. Hoe? Door samen te werken met Byte webdesign in Haarlem

Content marketing uitbesteden

Het begint allemaal met een analyse. Niet alleen van uw website, maar van ook van uw bedrijf. Als we een profiel van uw klant hebben samengesteld, gaan we kijken hoe die klant u kan vinden. Dat doen we door middel van:

Content marketing met SEO

Seo teksten

De techniek van een website is belangrijk, maar de teksten op de website zijn minstens zo belangrijk. Deze webteksten dienen aan vele aspecten te voldoen. U wilt dat uw bezoekers de informatie interessant vinden, maar u wilt ook dat uw bezoekers de website gemakkelijk kunnen vinden op bepaalde zoektermen.

webteksten

Wij ontwikkelen de nieuwe website samen met u! U kent het product, de markt en de doelgroep het beste en bent dus nauw betrokken bij het eindresultaat. Daarom bespreken we met u wat voor website u zelf in gedachten heeft, voor welk doel en met welke functionaliteit.

U heeft wervende webtekste nodig

 • die direct de aandacht van uw lezers pakken (voordat ze doorklikken naar een andere site)
 • Uw bezoekers vertrouwen geven in u en uw product of dienst
 • Precies die voordelen en resultaten benadrukken waarnaar uw klanten verlangen
 • Overtuigen dat uw dienst of product het waard is om geld aan uit te geven
 • Wervend en persoonlijk geschreven zijn
 • en natuurlijk tot actie aanzetten!

  Online Vindbaarheid!

  Is content marketing het waard?

  Deze vraag zullen vele mensen zichzelf ondertussen wel hebben gesteld. In vergelijking met het spenderen van geld aan printadvertenties of advertenties op websites is het antwoord ja. Deze manieren van adverteren zijn zeker nog altijd waardevol, maar niet wanneer het gaat om het internet. Een optimale content marketing strategie vraagt daarom om een combinatie van zowel offline als online content. Door te investeren in content marketing bepaalt u zelf welke klanten u aantrekt. Het maakt daarbij niet uit in welke branche u actief bent. Coaching, architectuur, vastgoed; elk klein tot groot bedrijf kan content marketing inzetten om zich bekend te maken.

  Het kost natuurlijk tijd om waardevolle content te creëren, maar wanneer dit middels een gedegen strategie wordt gedaan kan het veel opleveren.

  Bent u benieuwd naar hoe wij u kunnen stimuleren het beste uit uw online netwerk te halen en een nieuwe doelgroep aan kunt boren? Laat ons u helpen: Wij hebben volop kennis van van de digitalisering en online marketing in huis. Samen met uw onderneming kunnen we slagvaardig te werk gaan en resultaten behalen. Bel of mail direct!

  Copyright B-yte Multimedia Design door Byte Webdesign. | Disclaimer | Sitemap