Het zit hem in de juiste aanpak, kennis en online strategie. Laat daarom uw website onderhouden en daarmee optimaliseren

Grafisch ontwerp

De praktijk van grafisch ontwerpen strekt zich tegenwoordig uit van het traditionele drukwerk tot de moderne computer, de interactieve media en multimedia.

Logo ontwerp

Wat ontwerpen wij?

Hieronder een opsomming van wat we onder andere Grafisch ontwerpen;
logoʼs, huisstijlen, brochures, folders, flyers, uitnodigingen, advertenties, posters, verpakkingen, websites, digitale nieuwsbrieven, (digitale) visitekaartjes, bouwborden, banners en nog veel meer.

Hoelang duurt een grafisch proces?

De doorlooptijd van een grafisch ontwerp is uiteraard afhankelijk van de complexiteit van een opdracht. De doorlooptijd van bijvoorbeeld de ontwikkeling van een huisstijl varieert van 3 tot 8 weken. Opdrachten zoals het grafisch ontwerp van een advertentie of een poster binnen een reeds bestaande huisstijl kunnen we vaak binnen een paar dagen realiseren. Vaak wordt er bij complexe opdrachten een planning gemaakt.

conceptfase: bestaat uit de briefing, brainstormen, onderzoek en schetsen
ontwerpfase: het grafisch ontwerp, teksten schrijven, beeldredactie en dtp.
Bij het grafisch ontwerp van een logo werken we volgens de volgende methode;
eerste gesprek: Hierin vertelt de klant en stellen we vragen. Wat moet het logo uitstalen, wat is de doelgroep, wat wil u bereiken etc. Met deze informatie gaan we aan de slag.

Tweede fase: Hierin laten we verschillende grafische ontwerpen van logoʼs zien. Die worden besproken en er wordt een keuze gemaakt voor één grafisch ontwerp. het gekozen logo wordt desgewenst aangepast en verder uitgewerkt.

laatste fase: Hierin worden de puntjes op de i gezet. Wij verwerken de laatste opmerkingen en het definitieve logo wordt vervolgens opgestuurd in verschillende bestandsformaten.

Is een grafisch ontwerp duur?

Het hangt ervan af hoe u het bekijkt. Grafisch ontwerpen is een creatief proces, uitgevoerd door specialisten. Dit kost tijd en daar staat een vergoeding tegenover.
Daartegenover staat dat een goed uitgevoerd grafisch ontwerp ook geld kan opleveren middels meer naamsbekendheid, beter imago of een hogere verkoop. Wanneer duidelijk is wat de werkzaamheden zijn kunnen we een gerichte prijsopgave maken.

Vrijblijvend een offerte aanvragen?
Ja hoor, een offerte verplicht tot niks. U kunt het contactformulier invullen met uw wensen of de telefoon pakken. We horen het graag. 

Copyright B-yte Multimedia Design door Byte Webdesign. | Disclaimer | Sitemap