We zorgen voor een persoonlijke benadering naar onze klanten. Wij nemen de tijd om naar uw ideeën te luisteren om zo uw ideale logo af te leveren.

Deze pagina is nog onder ontwikkeling

Logo ontwerp

Een professioneel logo design zorgt voor herkenbaarheid, benadrukt het onderscheidende vermogen en de geloofwaardigheid van uw bedrijf, produkt of dienst t.o.v. uw concurrentie én zorgt tevens voor een positieve representatie .

Logo ontwerp

Bij het ontwerpen van een logo gaan wij eerst een persoonlijk gesprek met u aan. In dat gesprek bespreken wij uw wensen. Wat voor stijl logo spreekt u aan? Wat zou u graag terugzien in uw logo? Tevens doen samen met u een klein marktonderzoek. Wat voor type logo's gebruiken andere in uw vakgebied? Welke stijl word er gehanteerd?

Wat is het karakter van uw bedrijf?

Om een goed logo te kunnen ontwerpen is het noodzakelijk om te weten wat de doelen zijn van een organisatie, welke doelgroep dient te worden bereikt, etc. Specifieke doelstellingen of strategieën van een bedrijf kunnen een voorname rol in het logo ontwerp spelen.

Waarop moet het logo worden toegepast?

Van visitekaartje tot spandoek en alles wat daar tussen zit. Een effectief logo moet in staat zijn aan te sluiten bij diverse media en applicaties. Wij letten erop dat het logo zodanig wordt ontworpen dat deze zonder verlies van herkenning en kwaliteit in verschillende formaten kan worden gebruikt.

Een passend logo

Een professioneel logo design zorgt voor herkenbaarheid, benadrukt het onderscheidende vermogen en de geloofwaardigheid van uw bedrijf, produkt of dienst én zorgt tevens voor een positieve representatie en herkenning .

Dit zijn belangrijke factoren want u wilt zich graag onderscheiden op de markt. Na het overleg met u gaan wij aan de tekentafel zitten om diverse opzetjes te maken. Deze schetsen leggen wij u voor zodat wij samen met u kunnen bepalen wat uw mooi vindt en bij u past. Op basis daarvan ontwikkelen wij het logo helemaal uit tot dat u 100% tevreden bent!

Bij sommige klanten zijn er soms twee correctierondes nodig. Bij andere soms wel drie of meer. Wij blijven net zo lang aan uw logo werken tot dat deze naadloos past bij uw bedrijf of produkt.

Oplevering van de logo bestanden

Wanneer u tevreden bent met het resultaat leveren wij u de logo bestanden. Standaard leveren wij het logo op in 3 formaten (2000px, 1000px en 500px breed) en in diverse bestandstypen. Indien u specifieke afmetingen nodig heeft, voor bijvoorbeeld facebook of google+ dan kunt u dat altijd aan ons doorgeven.

Copyright B-yte Multimedia Design door Byte Webdesign. | Disclaimer | Sitemap