Wilt u meer weten?
Lees dan op deze pagina wat wij voor u kunnen betekenen

Maatwerk website laten ontwerpen

Een website met de juiste uitstraling welke succesvol is op het gebied van gebruiksvriendelijkheid en vindbaarheid, dat is waar Byte webdesign naar streeft. Bij de ontwikkeling van een website door Byte webdesign staan u als klant, de doelgroep en het einddoel van de website centraal.

Om tot het gewenste resultaat te komen is de werkwijze voor het ontwikkelen van een website opgedeeld in drie fases:

Functioneel ontwerp

Het succes van elke activiteit valt of staat met de voorbereiding ervan. Zo ook het succes van de (door)ontwikkeling van bijvoorbeeld een website of applicatie.

Een goede voorbereiding op de ontwikkeling van een website is het opzetten van een Functioneel Ontwerp. Een Functioneel Ontwerp bevat een beschrijving van alle te ontwikkelen functionaliteiten van de website. Een Functioneel Ontwerp laat stap voor stap zien hoe een gebruiker door de toekomstige website of applicatie kan browsen.

Een goede voorbereiding speelt een grote rol bij het succes van uw website. Het uit laten voeren van een internetstrategie heeft vele voordelen en zorgt voor een vliegende start bij het ontwikkelen van een website. Voor een goede voorbereiding bij website ontwikkeling, ontwikkelen wij eerst een functioneel ontwerp. In een functioneel ontwerp worden alle functionaliteiten van de te ontwikkelen website getoond.

Grafische vormgeving

Een professionele website kan niet zonder een creatieve grafische vormgeving. Byte webdesign is gespecialiseerd in grafisch webdesign. Wij zorgen er voor dat de uitstraling en huisstijl van uw bedrijf volledig geïntegreerd en gevisualiseerd worden op de website.

Ook kunnen wij een logo ontwerpen, online banners maken of zelfs een complete huisstijl voor u ontwerpen. Kortom, wij realiseren maatwerk op het gebied van grafische vormgeving voor uw website.

Technische realisatie

Na het functionele ontwerp en de grafische vormgeving, volgt de volgende stap in het website ontwikkelingsproces; de technische realisatie van de website. Indien het ontwerp van de website door u wordt goedgekeurd, dan wordt deze omgezet naar een compleet werkende website.

Als extra kunt u nog kiezen om bijvoorbeeld gebruik te maken van onze Online marketing, Online vindbaarheid diensten. Of misschien maakt u liever gebruik van ons complete MKB starters pakket

Copyright B-yte Multimedia Design door Byte Webdesign. | Disclaimer | Sitemap