Het zit hem in de juiste aanpak, kennis en online strategie. Laat daarom uw website onderhouden en daarmee optimaliseren

Het belang van website onderhoud

Een professionele website vergt onderhoud. Een goede website is dynamisch en wordt aangepast aan het gedrag van de bezoeker. Dit gedrag is gebonden aan trends, de economische situatie en allerlei andere, soms onverwachte aspecten. Door periodiek contact te houden met betrekking tot het website onderhoud en vooral om de resultaten te meten kunt u meer met uw website bereiken. Tevens is een goed onderhouden website hetzelfde als een goed onderhouden perceel of winkel. Het zorgt voor een goede indruk en dus voor omzet!

Indien u vaak wijzigingen voorziet en u heeft zelf de tijd en mogelijkheid om deze door te voeren dan bieden we een zeer gebruiksvriendelijke content management systeem, waarmee u achter een gebruikerslogin zelf uw website kunt onderhouden. Een andere optie is om het onderhoud aan ons uit te besteden. We houden dan uw website in de gaten en voeren in overleg aanpassingen door, zodat uw klanten altijd beschikken over de meest actuele informatie. Bij onderhoud door Byte webdesign staan we voor hoge kwaliteit en worden de aanpassingen naar wens getoetst aan de vindbaarheid en tekstuele correctheid.

laat uw website onderhouden!

Inhoudelijk onderhoud

Het updaten van de inhoud van uw website is goed voor de vindbaarheid van uw website bij Google en andere zoekmachines. Door regelmatig nieuwe content toe te voegen aan uw website 'ziet' Google dat uw website actueel is en wordt bijgehouden. Een website die actueel is, is voor de bezoeker van uw website interessanter en omdat Google er is voor mensen, scoort een actuele website hoger dan een website die niet of zelden wordt geupdate met nieuwe content. 

Bij het updaten van de inhoud van uw website gaat het om het toevoegen van nieuwe pagina's, het bijwerken van teksten op pagina's en het actualiseren van afbeeldingen. En verder nog het toevoegen of updaten van formulieren, het actualiseren van producten en prijzen in een webwinkel en alles wat verder zichtbaar is voor de bezoeker van uw website. Daaronder valt ook een stukje technisch onderhoud.

Het inhoudelijk onderhoud kunt u aan ons uitbesteden. Wij zorgen er voor dat de wijzigingen of updates zo snel mogelijk worden doorgevoerd op uw website. U kunt ons natuurlijk inschakelen voor incidenteel onderhoud, maar als u regelmatig onderhoud wilt laten doen, is het voordeliger om een onderhoudsabonnement voor uw website af te sluiten.

Copyright B-yte Multimedia Design door Byte Webdesign. | Disclaimer | Sitemap