Een website laten bouwen is één ding. Echter zal de website ook goed online gevonden moeten worden

Online Vindbaarheid

Naast een goede website is vooral de online vindbaarheid belangrijk. Ruim 93% van de internet gebruikers zoekt via Google naar nieuwe producten of diensten. Voor ieder bedrijf is het vergroten van de online vindbaarheid belangrijk.

Zoekmachine optimalisatie van uw website start met een analyse van de technische verbeterpunten. Vervolgens brengen de belangrijkste zoektermen in kaart. We analyseren wat het huidige rendement is van de zoektermen en bepalen een strategie om de posities van de focustermen te verbeteren.

Bij de focustermen zullen wij werken aan de verbetering van de posities binnen de zoekresultaten. Daarna kunnen ook de overige zoektermen verder geoptimaliseerd worden.

Online Vindbaarheid!

Vindbaarheid website verbeteren

Een goed vindbare website is alleen mogelijk als de website in technisch opzicht is geoptimaliseerd voor zoekmachines zoals google. Dit is belangrijk omdat zoekmachines eenvoudig toegang tot uw website moeten hebben om zo snel en efficiënt mogelijk de inhoud van uw website te doorzoeken.

Bij aanvang van het optimalisatieproces, om de vindbaarheid van uw website te verbeteren, brengen we in kaart hoe sterk de technische basis van uw website is.

Als de website een tijd online staat, kijken we of de doelstellingen die zijn vastgesteld gehaald zijn en waar we eventueel nog verbeteringen kunnen aanbrengen om de "conversie" te verhogen.

Copyright B-yte Multimedia Design door B-yte Webdesign.