We zorgen voor een persoonlijke benadering naar onze klanten. Wij nemen de tijd om naar uw ideeën te luisteren om zo uw ideale logo af te leveren.

Deze pagina is nog onder ontwikkeling

Visitekaartjes ontwerpen

Na een eerste kennismaking met de klant is het visitekaartje datgene wat bij uw klant blijft hangen. Het ontwerp van uw visitekaartje bepaalt voor een groot deel de indruk die u achterlaat bij een mogelijke klant. Met een visite kaartje ontwerp van Byte webdesign geeft u pas echt uw visitekaartje af.

Het is heel belangrijk om nooit het hoofddoel van een visitekaartje uit het oog te verliezen. Namelijk het overdragen van uw naam of bedrijfsnaam en contactgegevens. Het visitekaartje moet daarnaast een feitelijke indruk geven van wat uw bedrijf of organisatie doet. De vormgeving is er vervolgens om dat op de juiste manier weer te geven en het juiste gevoel op te roepen bij uw klant.

Heeft u al een logo of huisstijl?

Een belangrijke vraag voordat u een visitekaartje laat ontwerpen. Om de herkenbaarheid van uw bedrijf te vergroten is het raadzaam om een huisstijl en/of het logo te laten terugkomen op het visitekaartje. Consequent zijn in de communicatie naar uw klanten. Indien u nog geen logo of huisstijl heeft kunt u dit in één keer laten ontwerpen bij ons.

Ontwerp

Visitekaartjes ontwerpen en personaliseren? Bij ons bent u aan het goede adres! De visitekaartjes die wij voor u ontwerpen sluiten feilloos aan bij de identiteit van uw bedrijf, en hebben bovendien een unieke en professionele uitstraling. U wilt immers toch een goede impressie achterlaten bij de personen aan wie u uw visitekaartje geeft? Met onze kennis en ervaring ontwerpen wij gegarandeerd een exemplaar waar u tevreden mee bent.

Copyright B-yte Multimedia Design door Byte Webdesign. | Disclaimer | Sitemap