We zorgen voor een persoonlijke benadering naar onze klanten. Wij nemen de tijd om naar uw ideeën te luisteren om zo uw ideale website af te leveren.

Website ontwikkeling in Haarlem

U heeft uw doelgroep duidelijk voor ogen. Als u weet wie u wilt bereiken, zijn beslissingen in uw communicatie strategie een stuk eenvoudiger. Stel dat uw doelgroep zich bevind in een bepaalde stad of geografische regio. Hoe kan webdesign dan bijdragen om de regionale doelgroep te bereiken?

Lokale samenwerking en links op websites

Samenwerken met lokale bedrijven of lokale bekende kan ook een effectieve strategie zijn. Een landelijke supermarktketen zou bijvoorbeeld kunnen kiezen om samen te werken met lokale boeren en de biologische producten uit de nabijheid van de lokale supermarkt kunnen betrekken. Door links naar websites van lokale bedrijven tonen landelijk merken regionale betrokkenheid.

Byte webdesign in Haarlem!

Optimaliseer uw lokale SEO

De sleutel tot lokale SEO is het gebruiken van belangrijke lokale zoekwoorden. U zou die zoekwoorden kunnen gebruiken door ze te koppelen aan uw diensten en producten. Bijvoorbeeld: Bloemen bezorgen in Haarlem, of schilderwerk Noord-Holland.

Lokale aanbiedingen

Lokale aanbiedingen zijn ook een voor de hand liggende manier om lokale klanten te werven. Door bijvoorbeeld klanten in de gemeente Haarlem 20% korting te bieden, zullen zij sneller voor u kiezen dan voor een andere (lokale) aanbieder. Een lokaal aanbod moet natuurlijk prominent op de homepage van de website gecommuniceerd worden. Klanten oriënteren zich steeds vaker via internet. Ze zoeken niet naar een telefoonnummer in de Gouden gids of het telefoonboek, maar gebruiken Google. Uw webdesign afstemmen op lokale klanten, kan daarom een belangrijk onderdeel zijn van uw online marketingstrategie.

Een website is tegenwoordig in veel gevallen het belangrijkste middel om te communiceren met bestaande en potentiële klanten. Het is daarom erg belangrijk dat uw website aansluit bij uw visie en bedrijfsvoering. Bevat uw website relevante informatie en heeft deze de juiste uitstraling, dan vergroot dit de kans op online succes.

Een website met de juiste uitstraling welke succesvol is op het gebied van gebruiksvriendelijkheid en vindbaarheid, dat is waar B-yte webdesign naar streeft. Bij de ontwikkeling van een website door B-yte webdesign staan u als klant, de doelgroep en het enddoel van de website centraal.

Vindbaar

Het internet groeit en er komen dagelijks vele nieuwe websites bij. Om serieus de strijd aan te kunnen gaan met uw concurrenten is het belangrijk dat uw website goed geoptimaliseerd is voor zoekmachines zoals google. Byte heeft zich op dit vlak gespecialiseerd en bouwt websites zodat deze optimaal indexeerbaar zijn voor zoekmachines.

Zien wat wij doen?

Als u opzoek bent naar een full service internet bureau, dan bent u uiteraard benieuwd naar onze behaalde resultaten. Kijk daarom eens op onze portfolio pagina

Waar zijn wij actief?

U bent bij Byte webdesign aan het juiste adres voor onlinemarketing en websiteontwikkeling en website onderhoud.

Bent u op zoek naar; een online marketing bureau in Haarlem, website ontwikkeling in Ijmuiden, webdesign in de Haarlemmermeer, een webbureau in Velsen, een webdesigner in Santpoort of gewoon een internetbureau bij u in de buurt?

Neem vrijblijvend contact met ons op, en wij zorgen er voor dat u succesvol bent op het internet!


Copyright B-yte Multimedia Design door Byte Webdesign. | Disclaimer | Sitemap