Bij de website ontwikkeling door Byte webdesign staat gebruiksvriendelijkheid en zoekmachine vriendelijkheid hoog in het vaandel.

Website ontwikkeling

Een website is tegenwoordig in veel gevallen het belangrijkste middel om te communiceren met bestaande en potentiële klanten. Het is daarom erg belangrijk dat uw website aansluit bij uw visie en bedrijfsvoering. Bevat uw website relevante informatie en heeft deze de juiste uitstraling, dan vergroot dit de kans op online succes!

Een website met de juiste uitstraling welke succesvol is op het gebied van gebruiksvriendelijkheid en vindbaarheid, dat is waar Byte webdesign naar streeft. Bij de ontwikkeling van een website door Byte webdesign staan u als klant, de doelgroep en het einddoel van de website centraal.

Gebruiksvriendelijk

Een belangrijk aspect van een succesvolle website is tevens dat deze gebruiksvriendelijk is en een duidelijke structuur heeft. Door het vaststellen en goed bestuderen van uw doelgroep maken wij een passend functioneel ontwerp welke aansluit bij de behoeften van uw doelgroep.

Webdesign

Vindbaar

Het internet groeit en er komen dagelijks vele nieuwe websites bij. Om serieus de strijd aan te kunnen gaan met uw concurrenten is het belangrijk dat uw website goed geoptimaliseerd is voor zoekmachines zoals google. Byte webdesign heeft zich op dit vlak gespecialiseerd en bouwt websites zodat deze optimaal indexeerbaar zijn voor zoekmachines.

Maatwerk

Door onze ervaring op zowel technisch als grafisch gebied kunnen wij voor iedere case een passende oplossing ontwikkelen. We hebben de mogelijkheden om te variëren van eenvoudige informatieve websites tot complexere websites zoals een webshop met een online betaalsysteem. Uiteraard is de kennis over een goed Content Management system (CMS) bij Byte webdesign ook aanwezig!

U kunt hier meer lezen over onze Maatwerk aanpak.

Responsive webdesign

Uiteraard wordt de website geschikt gemaakt voor alle gangbare browsers, zowel voor een desktop als voor een tablet of een smartphone. Dit wordt ook wel een responsive website genoemd. Responsive webdesign is belangrijk omdat steeds meer personen via mobiele apparaten zoals telefoons en tablets websites bezoeken.

Zien wat wij doen?

Als u opzoek bent naar een full service internet bureau, dan bent u uiteraard benieuwd naar onze behaalde resultaten. Kijk daarom eens op onze portfolio pagina

Meer informatie?

Neem dan gerust contact met ons op, door te bellen met 06-43985357, of te mailen naar info@b-yte.nl. Ook is het mogelijk om ons via het Contactformulier te bereiken.

Bent u benieuwd naar de kosten van de diensten van Byte webdesign, dan kunt u het Offerte formulier invullen.
Wanneer we uw gegevens hebben ontvangen zullen wij binnen 1 werkdag contact met u opnemen.

Copyright B-yte Multimedia Design door Byte Webdesign. | Disclaimer | Sitemap